Warta Industri

Cara tuku skuter listrik Kid

2020-08-19

Skuter listrik bocahminangka jinis sepeda somatosensory sing nggunakake kemampuan keseimbangane masarakat. Saka cilik nganti gedhe, kita bisa nemokake manawa ana sawetara wong sing mlaku kanthi kruk ing saubengé amarga keseimbangane ora cukup. Saiki, ana macem-macem jinisbocah skuter listriking pasar, lan akeh klompok wong diwasa lan bocah seneng nggunakake, utamane bocah sing seneng karo novel. Nanging, butuh mikir sethithik kanggo milih abocah skuter listrikadhedhasar umur bocah lan kahanane sing sejatine.


Dadi elemen apa sing kudu dipikirake nalika tuku abocah skuter listrikkanggo bocah? Ayo goleki bebarengan:


1. Ban


1. Ana macem-macem ukuran ban, kayata 6,5 ​​inci, 8 inci, lan 10 inci. Saran kanggo bocah yaiku pilih ukuran sing luwih cilik. Rodha gedhe luwih cepet. Rodha cilik luwih alon nanging dhuwure luwih murah. Luwih becik kanggo bocah-bocah.


2. Coba pilih ban padhet lan gunakake non-inflasi. Kanggo bocah, sanajan dolanan kudu disenengi, iki bisa ngirit tenaga kerja, lan uga bisa nyegah kedadeyan jebolan ban lan ngilangi kebutuhan kanggo nambah ban.

Skuter listrik bocah

2. Bobot


Bobot kudu entheng bisa uga. Yen abot banget, bocah bakal angel golek mobil, kabeh bocah duwe tenaga sing sithik. Lan yen bocah kasebut angel nalika mindhah sepedha, dheweke bakal ilang minat nalika nitih lan muter.


Telung, nunggang papan


Nalika tuku mobil, sampeyan uga kudu nimbang ukuran bocah. Sepeda keseimbangane ora kudu jembar banget, amarga jembar banget bakal ndadekake rentang bocah luwih gedhe lan ora trep banget. Kenceng banget, sanajan maju lan mundur ora kena, nanging kemudi bakal kurang fleksibel. Kanthi nunggang sepeda imbangan, sampeyan bisa nggeser sikil kanthi luwih apik, lan uga entuk efek tartamtu kanggo ngetrapake kabeh otot awak.


Banjur, kanthi pangerten tartamtu, aku percaya manawa wong tuwa bakal duwe standar tartamtu ing atine nalika milihbocah skuter listrikkanggo anake.