Warta Industri

Kepiye cara milih skuter listrik tendhangan sing cocog karo sampeyan?

2020-08-13

Wong tuku kokkick scooter listrikSejatine ora bisa dilakoni tanpa kahanan ing ngisor iki:


1. Wong sing duwe mobil, ing pirang-pirang kutha sing padhet, dheweke krasa macet nalika plancongan kerja, lan nemokake papan parkir dadi rame.kick scooter listrikminangka alat transportasi cilik, bobot entheng, lempitan portebel iku mupangate. Perjalanan jarak adoh menyang lapangan kerja padha karo wong liya sing numpak trem, nanging kompak lan trep lan luwih trep.


2.kick scooter listrikuga akeh wong sing prihatin babagan perlindungan lingkungan lan kesehatan.kick scooter listriksing ngirit energi, ramah lingkungan lan gampang dioperasikake wis entuk akeh wong. Kanggo pegawai kantor, komuter menyang kantor mbutuhake wektu 30 nganti 40 menit. , Nyepedhah sepeda uga fisik, lan nunggangkick scooter listrikbisa ngirit setengah wektu. Saiki akeh bocah enom sing ora seneng numpak pit utawa trem. Dheweke mikir kaya ngonokick scooter listrikluwih modis.

3. Ing kutha-kutha gedhe kaya Beijing, Shanghai lan Guangzhou, kemacetan lalu lintas pancen bisa ngelu banget. Spasi bis lan subway sing ditutup ora apik sirkulasi hawa, lan sawetara gejala selesma lan demam gampang banget ditularake. Mula, aja adoh saka wong akeh lan jaga-jaga kanthi becik.


4. Stasiun transportasi umum ora adoh saka papan sing dituju, bisa uga udakara sak kilometer, mlaku kesel lan mbuwang wektu, lan taksi ora prelu. Nalika aku nyopir kerja ing wayah esuk, perusahaan kasebut jelas nyebrang dalan, nanging aku kudu ngubengi setengah bunder miturut rute nyopir, sing mbuwang-mbuwang wektu.Nendhang skuter listrikbisa mlaku ing trotoar, ngirit wektu akeh.