Skuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat
  • Air ProSkuter Listrik Kuat

Skuter Listrik Kuat

Skuter Listrik Kuat digawe saka paduan aluminium, bobote bisa nganti 12KG, lan kacepetan paling dhuwur bisa nganti 25km / jam. Skuter Listrik Kuat duwe lampu LED ngarep lan lampu rem abang mburi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Vapaa-026 Skuter Elektrik Kuat


1. Pambuka Produk


Bahan: Paduan aluminium

Poduct szie: 105 * 44 * 115cm

Ukuran dilipat: 105 * 44 * 48cm

Bobot net: 12KG

Kacepetan maksimal: 25km / jam

Bobot maksimal maksimal: 100KG

Milage: 15-35km

Batere: batere listrik 4.0-10.4Ah 18650

Tingkat woltage: 36V

Siklus pengisian daya: 500-800 kaping

Ukuran ban: ban pneumatik 8,5 inci

Motor: 250W

Ngisi daya wektu: 3-5h

Miring maksimal: 14 °

Fungsi app: Opsional

Lampu LED sing entheng, lampu rem abang mburi


2.ProductParameter (Spesifikasi)


Batere:

Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bersih

4.0-10.4Ah batere listrik 18650

Pneumatik 8,5 inci

Motor hub 36V 250W

12KG


3. Fitur Produk lan Aplikasi


Vapaa-026 Skuter Elektrik Kuat

1) 8,5 "motor ngarep kanthi rem Elektronik & Rem Cakram Belakang

2) Lampu LED Super

3) Kontrol Digitaldisplay


Electric Scooters PowerfulElectric Scooters PowerfulElectric Scooters PowerfulElectric Scooters PowerfulElectric Scooters Powerful


ProductQualification of Skuter Listrik Kuat


4.Vapaa-026 Skuter Elektrik Kuat


liwati EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3 / CE / ULcertifikasi.


Electric Scooters Powerful


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Pelayanan Skuter Listrik Kuat


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung arahan Eropa.

Garansi setaun


Electric Scooters Powerful

6. FAQ


P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa mutu. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe, mula kita duwekanggo njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan biaya conto.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Umume, kita nggawa Skuter Listrik Kuat ing kothak karton kanthi papan busa sing kandel kanggo proteksi.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Ora ana taun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah khusus kanggo panggunaanmanual

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus saka skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Payment Full kudu digawe sawise dikonfirmasi kanggo supaya Sample.

Kanggo pesanan Akeh, 30% deposit pambuka lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana kontak karo aku.




Panas Tags: Skuter Listrik Kuat, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Baru, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Eu Warehouse, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasa , Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.