Bingkai Skuter Listrik
  • Air ProBingkai Skuter Listrik
  • Air ProBingkai Skuter Listrik
  • Air ProBingkai Skuter Listrik
  • Air ProBingkai Skuter Listrik
  • Air ProBingkai Skuter Listrik
  • Air ProBingkai Skuter Listrik
  • Air ProBingkai Skuter Listrik
  • Air ProBingkai Skuter Listrik
  • Air ProBingkai Skuter Listrik

Bingkai Skuter Listrik

Umur batere Frame Skuter Listrik yaiku 30km, lan Frame Scooter Listrik duwe sistem rem ganda sing bisa nggayuh lipat kanthi cepet sajrone 3 detik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Vapaa-025Bingkai Skuter Listrik


1. Pambuka Produk


8,5 rodha inch kanthi 350W

Bahan: Paduan aluminium

Ukuran produk: 1140 * 430 * 1150mm

Ukuran dilipat: 1140 * 430 * 490mm

Batere: batere daya 7.5Ah 18650

Kacepetan maksimal: 25km / jam

Bobot maksimal maksimal: 120KG

Siklus pengisian daya: 500-800 kaping

Ngisi daya wektu: 3-5h

Bobot net: 13KG

Miring maksimal: 15 °

Lampu LED sing entheng, cahya brakel mburi mburi


2.ProductParameter (Spesifikasi)


Batere:

Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bruto

7.5Ah batere listrik 18650

8,5 "ban padhet

Motor hub 36V 350W

15KG


2.Product Feature And Application of Bingkai Skuter Listrik


Vapaa-025Bingkai Skuter Listrik

1) 8,5 "motor ngarep kanthi rem Elektronik & Rem Cakram Pungkir

2) Lampu depan Super LED

3) Kontrol tampilan digital


Bingkai Skuter ListrikBingkai Skuter ListrikBingkai Skuter ListrikBingkai Skuter ListrikBingkai Skuter Listrik


3.Product Qualification of Bingkai Skuter Listrik


Vapaa-025 Bingkai Skuter Listrik

liwati EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3 / CE / ULcertifikasi.


Bingkai Skuter Listrik


4.Deliver,Shipping And Serving of Bingkai Skuter Listrik


We have warehouses in Europe and support Bingkai Skuter Listrik

Garansi setaun


Bingkai Skuter Listrik


5. FAQ


P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa mutu. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe kanthi regane gedhe, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the Bingkai Skuter Listrik carton box with thick foam board inside for protection.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Ora ana taun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu kanggo nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus saka skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Payment Full kudu digawe sawise dikonfirmasi kanggo supaya Sample.

Kanggo pesanan Akeh, 30% deposit pambuka lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana kontak karo aku.




Panas Tags: Bingkai Skuter Listrik, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Baru, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Eu Warehouse, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasa , Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.