Skuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah
  • Air ProSkuter Listrik Kanggo Bocah-bocah

Skuter Listrik Kanggo Bocah-bocah

Skuter Listrik Kanggo Bocah-bocah bisa diatur kanthi dhuwur kanggo adaptasi karo tuwuhing bocah. Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Anak bisa diowahi kanthi fleksibel 360 derajat, lan kasedhiya macem-macem warna.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Skuter Listrik Kanggo Bocah-bocah


1.Pambuka Produk


Rodha 5 inci kanthi 150W

Batere: 22.2V 2AH

Kacepetan maksimal: 3,7mph = 6km / jam

Max Gradablity: 5 °

Pengisi daya UL: 25.2V / 0.8AH

Ngisi daya: 2 jam

Bobot net: 3,7KG

Bobot reged: 4,8KG

Range Saben Biaya: 4-5KM

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Motor hub 22V 150W

4,8KG

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Skuter Listrik Kanggo Bocah-bocah

Dhuwur sing bisa disetel kanggo adaptasi karo tuwuhing bocah

Tenaga roda mburi, motor brushless efisiensi tinggi

Kemudi fleksibel 360 derajat

Pilih pirang-pirang warna

 

Adjustable Kids Electric ScooterAdjustable Kids Electric ScooterAdjustable Kids Electric Scooter

 

4.Product Qualification of Skuter Listrik Kanggo Bocah-bocah


Vapaa-012 Skuter Listrik Kanggo Bocah-bocah

lulus sertifikasi EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3 / CE / UL.

 

Adjustable Kids Electric Scooter 

 

5.Deliver,Shipping And Serving of Skuter Listrik Kanggo Bocah-bocah


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung pengiriman langsung Eropa.

Garansi setaun

 

Adjustable Kids Electric Scooter

 

6. FAQ

 

P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe sing regane larang banget, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the Skuter Listrik Kanggo Bocah-bocahing kothak karton kanthi papan umpluk kandel kanggo nglindhungi.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Sajrone setaun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Pembayaran Lengkap kudu digawe sawise dikonfirmasi supaya pesanan Sample.

Kanggo pesanan Akeh, setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana dihubungi.


Panas Tags: Skuter Listrik Kanggo Anak, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Baru, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Eu Warehouse , Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Berkelas, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.