E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter
  • Air ProE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter
  • Air ProE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter
  • Air ProE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter
  • Air ProE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter
  • Air ProE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter
  • Air ProE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter
  • Air ProE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter
  • Air ProE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter

E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter

E-Scooter 350W Motor Easy Operated for Commuter duwe pasokan listrik tambahan sing aman, digawe saka paduan magnesium material anyar. E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter iku entheng banget, bobote mung 11kg.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter


Vapaa-024 E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter


1. Pambuka Produk


Bahan: paduan magnesium

Ukuran produk: 108 * 43 * 49cm

Ukuran dilipat: 108 * 43 * 49cm

Bobot net: 11KG

Kacepetan maksimal: 25km / jam

Bobot maksimal maksimal: 100KG

Mileage maks: 35km

Batere: baterei daya 7.5Ah 18650 10S3P

Voltase tarif: 36V

Siklus pengisian daya: 500-800 kaping

Ukuran ban: 8,5 inci

Motor: 350W

Ngisi daya wektu: 3-5h

Miring maksimal: 15 °

Voltase cahya: 6V

Werna: Ireng / putih / abang


2.ProductParameter (Spesifikasi)


Batere:

Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bersih

7.5Ah 18650 batere daya 10S3P

8,5 "ban padhet

Motor hub 36V 350W

11KG




3. Fitur Produk lan Aplikasi


Vapaa-024 E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter


1) Daya Bantuan Keselamatan.

2) Paduan magnesium anyar

3) Ringan mung 11kg.


E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo KomuterE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo KomuterE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo KomuterE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo KomuterE-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter


4.Product Qualification of E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter


Vapaa-024 E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter

liwati EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3 / CE / ULcertifikasi.


E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter


Deliver,Shipping And Serving of E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter

Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung arahan Eropa.

Garansi setaun


E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter


5. FAQ


P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa mutu. Nanging, ngelingi skuter listrik minangka barang gedhe, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan biaya conto.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter carton box with thick foam board inside for protection.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Ora ana taun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu kanggo nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus saka skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Payment Full kudu digawe sawise dikonfirmasi kanggo supaya Sample.

Kanggo pesanan Akeh, 30% deposit pambuka lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana kontak karo aku.






Panas Tags: E-Scooter 350W Motor Gampang Dioperasikake kanggo Komuter, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Baru, OEM Disesuaikan, China, Digawe Ing China, Eu Warehouse, China Factory, European Warehouse, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Regane, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Fashion, Paling Anyar, Kualitas, Advanced, Tahan Lama, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar , Garansi Setahun, Klasik, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.