Skuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes
  • Air ProSkuter Listrik Anak sing Luwes

Skuter Listrik Anak sing Luwes

Skuter Listrik Anak sing bisa disetel bisa disetel kanthi dhuwur kanggo adaptasi karo tuwuhing bocah. Skuter Listrik Anak sing Luwes bisa fleksibel diowahi dadi 360 derajat, lan kasedhiya macem-macem warna.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Skuter Listrik Anak sing Luwes


1.Pambuka Produk


Rodha 5 inci kanthi 150W

Batere: 22.2V 2AH

Kacepetan maksimal: 3,7mph = 6km / jam

Max Gradablity: 5 °

Pengisi daya UL: 25.2V / 0.8AH

Ngisi daya: 2 jam

Bobot net: 3,7KG

Bobot reged: 4,8KG

Range Saben Biaya: 4-5KM

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Motor hub 22V 150W

4,8KG

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Skuter Listrik Anak sing Luwes

Dhuwur sing bisa disetel kanggo adaptasi karo tuwuhing bocah

Tenaga roda mburi, motor brushless efisiensi tinggi

Kemudi fleksibel 360 derajat

Pilih pirang-pirang warna

 

Skuter Listrik Anak sing LuwesSkuter Listrik Anak sing LuwesSkuter Listrik Anak sing Luwes

 

4.Product Qualification of Skuter Listrik Anak sing Luwes


Vapaa-012 Skuter Listrik Anak sing Luwes

lulus sertifikasi EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3 / CE / UL.

 

Skuter Listrik Anak sing Luwes 

 

5.Deliver,Shipping And Serving of Skuter Listrik Anak sing Luwes


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung pengiriman langsung Eropa.

Garansi setaun

 

Skuter Listrik Anak sing Luwes

 

6. FAQ

 

P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe sing regane larang banget, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the Skuter Listrik Anak sing Luwes in carton box with thick foam board inside for protection.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Sajrone setaun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Pembayaran Lengkap kudu digawe sawise dikonfirmasi supaya pesanan Sample.

Kanggo pesanan Akeh, setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana dihubungi.


Panas Tags: Skuter Listrik Anak sing Luwes, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Baru, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Eu Warehouse , Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Berkelas, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.