Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci
  • Air ProSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci

Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci

Scooter Listrik 8 Inch sing Luwes bisa nggunakake baterai lithium listrik 18650, sing nduweni konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi individu sing luwih gedhe, supaya pasokan energi stabil, akeh lan aman. Saham Skuter Listrik 8 Inch sing Luwes duwe desain kothak batere independen sing bisa dicopot anyar, sing bisa ngganti batere kanthi cepet kanthi telung langkah sederhana, saéngga bisa nambah umur layanan kendaraan kasebut.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci


1.Pambuka Produk


Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci     

Batere: 36V-5.2AH

Beban Maks: 100kg

Kacepetan maksimal: 15.5mph = 25km / jam

Max Gradablity: 25 °

Charger UL: 42V1.5A

Ngisi daya: 3-4 jam

Bobot net: 11.6KG

Bobot reged: 15,4KG

SIZE MAX:1060 * 425 * 1150mm

GANDA MAX: 1060 * 425 * 391mm

Range saben muatan: 15-35KM


2. Parameter Produk (Spesifikasi)



Batere:


Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bruto

36V-5.2AH

8 "ban padhet

Motor hub 36V 350W

15,4KG

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci

Umure batere dawa 30km

Nggunakake batere lithium jinis listrik 18650,

Kanthi konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi sing luwih gedhe,

Mesthekake pasokan energi sing stabil, akeh lan aman.

Desain kothak batere independen anyar sing bisa dicopot,

Batere bisa diganti kanthi cepet kanthi telung langkah sederhana, kanggo nambah umur kendaraan.

 

4. Rincian Produk


Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci


Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 InciSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 InciSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci


5.Product Qualification of Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci


Vapaa-012 Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci

lulus sertifikasi EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3 / CE / UL.


Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 InciSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 InciSaham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci


 Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci

 

6.Deliver,Shipping And Serving of Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung pengiriman langsung Eropa.

Garansi setaun


Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci 

 

7. FAQ

 

P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe sing regane larang banget, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the Saham sing Luwes Skuter Listrik 8 Inci in carton box with thick foam board inside for protection.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Sajrone setaun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Pembayaran Lengkap kudu digawe sawise dikonfirmasi supaya pesanan Sample.

Kanggo pesanan Akeh, setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana dihubungi.





Panas Tags: Saham Skuter Listrik 8 Inch sing Luwes, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Asli, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Gudang Eu, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar, Setahun Garansi, Klasik, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.