Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci
  • Air ProSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci

Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci

Umur batere Scooter Listrik 8,5 Inch Luwes yaiku 30km, lan Saham Luwes 8,5 Inch Electric Scooter nduweni sistem rem ganda sing bisa nggayuh lempitan cepet sajrone 3 detik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci


1.Pambuka Produk


Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci       

Batere: 36V 4-7.8Ah

Beban Maks: 100kg

Kacepetan maksimal: 15.5mph = 25km / jam

Max Gradablity: 25 °

Charger UL: 42V1.5A

Pengisian daya: 3-4 jam

Bobot net: 12KG

Bobot reged: 15KG

Range saben muatan: 15-35KM

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Batere:

Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bruto

36V 4-7.8Ah

8,5 "ban padhet

Motor hub 36V 250W

15KG

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Features of Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci :

Umure batere dawa 30km

Nyorot lampu utama.

Sistem rem kaping pindho.

Lipat cepet ing 3 detik

 

4. Rincian Produk


Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci   

 

Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 InciSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 InciSaham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci

 

5.Product Qualification of Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci:


Vapaa-011 Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci

lulus sertifikasi EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3.

 

 Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci

 

6.Deliver,Shipping And Serving of Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung pengiriman langsung Eropa.

Garansi setaun


Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci 

 

7. FAQ

 

P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe sing regane larang banget, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the Saham Luwes Skuter Listrik 8,5 Inci in carton box with thick foam board inside for protection.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Sajrone setaun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Pembayaran Lengkap kudu digawe sawise dikonfirmasi supaya pesanan Sample.

Kanggo pesanan Akeh, setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana dihubungi.





Panas Tags: Saham Skuter Listrik 8.5 Inch Listrik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Asli, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Gudang Eu, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar, Setahun Garansi, Klasik, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.