Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa
  • Air ProSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa
  • Air ProSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa
  • Air ProSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa
  • Air ProSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa
  • Air ProSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa
  • Air ProSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa
  • Air ProSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa
  • Air ProSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa

Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa

Skuter Listrik sing bisa disetel Kanggo Wong diwasa duwe desain lipat portebel lan sistem rem ganda, lan umur batere nganti 30 kilometer. Skuter Listrik sing bisa disetel Kanggo Wong diwasa iku entheng lan gampang digawa, kanthi pigura sing bisa dilipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa


1.Pambuka Produk


8,5 rodha inchSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasakanthi umur batere suwene 30 kilometer, batere lithium sing nganggo mobil, enem proteksi cerdas.

Sumber daya dhuwur lan daya dhuwur, kinerja sing aman lan awet. Desain tiang baterai lithium kreatif, kinerja tahan banyu sing apik, nunggang aman ing cuaca udan, sasis dhuwur, gampang passability, ora gampang ngrusak batere lan nyebabake alangan, pedal bisa ndhukung ngumbah.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Batere:

Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bruto

Batere lithium 36V

8,5 "ban padhet

Motor hub 36V 350W

: 14,2 KG

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Flip, gulung, lan klem.

Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasabisa dilipat nganggo 3 langkah sederhana.

Cukup gulungake tuas lempitan menyang lempitan, lan lonceng skuter bakal dipasang ing selak rodha mburi. Desain lipat sing kompak lan aman cocog banget kanggo nyimpen skuter listrik ing omah, kantor utawa bagasi mobil.

1) E-rem ngarep, rem sikil mburi

2) 3 tingkat kacepetan (20KM / 30KM / 35KMï¼ ‰

3) Tombol lempitan, dhuwur sing bisa disetel

4) Tampilan LCD warna-warni kanggo nuduhake kacepetan scooter / jarak tempuh / kahanan

5) Fungsi app

 

4. Rincian Produk


Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasakanthi tampilan LED

 

Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasaSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasaSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasaSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasaSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasaSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasaSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa


5.Kualifikasi Produk sakaSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa 


Vapaa-001 8,5 rodha inchSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa, lulus sertifikasi EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3.

 

 Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa

 

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis sakaSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa 


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung pengiriman langsung Eropa.

Garansi setaun

 

Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa

 

7. FAQ

 

P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe sing regane larang banget, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Umume, kita nggawaSkuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasaing kothak karton kanthi papan umpluk kandel kanggo nglindhungi.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Sajrone setaun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Pembayaran Lengkap kudu digawe sawise dikonfirmasi supaya pesanan Sample.

Kanggo pesanan Akeh, setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana dihubungi.



Panas Tags: Skuter Listrik sing Luwes Kanggo Wong diwasa, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Hot Jual, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Baru, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Eu Gudang, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun , Klasik, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.