Profil Perusahaan

Shenzhen Xiangyou Technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional skuter listrikOEM / ODM / skateboard listrik / sepeda listrik / motor listrik. Tim R&D duwe pengalaman 10 taun ing produk elektronik, lan kabeh dodolan duwe pengalaman ekspor luwih saka 10 taun. Nduweni luwih saka 80 karyawan lan jembaré 5.000 meter persegi. Produk produksi tundhuk karo standar EEC / CE / UL / Rohs. Kita wis nggawe kerjasama jangka panjang karo para pelanggan saka pasar Eropa lan Asia. Kita setya nyedhiyakake kualitas produk lan layanan profesional.