Skuter Listrik Dewasa Komuter Kutha Lan Kutha

Minangka China profesionalSkuter listrik diwasa Komuter Kutha lan Kuthapabrikan lan ChinaSkuter listrik diwasa Komuter Kutha lan Kuthapabrik, Xiangyou minangka kekuatan sing kuwat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe. Utamane, kita kudu nggawe seri skuter listrik tendhangan, skuter listrik diwasa, skuter listrik bocah lan liya-liyane. Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah.


The Skuter listrik diwasa Komuter Kutha lan Kutha adopts a dual brake design and a design with shock-absorbing pneumatic tires. In addition, the design of the "three-second folding" electric scooter is also convenient for users to travel. 


With the support of a 250W powerful motor, the Skuter listrik diwasa Komuter Kutha lan Kutha has a range of 30 kilometers and a maximum speed of 25 kilometers per hour. The 20% climbing angle design allows users to adapt to various life scenarios. 

Skuter listrik diwasa Komuter Kutha lan Kutha weighs 12kg, uses 18650 power lithium battery.
View as  
 
  • Skuter Listrik Kanggo Urip Kutha digawe saka paduan aluminium, bobote bisa nganti 12KG, lan kacepetan paling dhuwur bisa nganti 25km / jam. Skuter Listrik Kanggo City Life duwe lampu LED ngarep lan lampu rem abang ing mburi.

  • Mobilitas Dewasa Skuter Listrik digawe saka paduan aluminium, bobote bisa nganti 12KG, lan kacepetan paling dhuwur bisa nganti 25km / jam. Mobilitas Skuter Listrik Dewasa duwe lampu LED ngarep lan lampu rem abang mburi.

  • Wide Wheel Electric Scooter digawe saka paduan aluminium, bobote bisa nganti 12KG, lan kacepetan paling dhuwur bisa nganti 25km / jam. Wide Wheel Electric Scooter duwe lampu LED ngarep lan lampu rem abang mburi.

  • Skuter Mobilitas Listrik digawe saka paduan aluminium, bobote bisa nganti 12KG, lan kacepetan paling dhuwur bisa nganti 25km / jam. Skuter Mobilitas Listrik duwe lampu LED ngarep lan lampu rem abang mburi.

  • Skuter Listrik Kuat digawe saka paduan aluminium, bobote bisa nganti 12KG, lan kacepetan paling dhuwur bisa nganti 25km / jam. Skuter Listrik Kuat duwe lampu LED ngarep lan lampu rem abang mburi.

  • Motor Skuter Listrik digawe saka paduan aluminium, bobote bisa nganti 12KG, lan kacepetan paling dhuwur bisa nganti 25km / jam. Electric Scooter Motor duwe lampu LED ngarep lan lampu rem abang mburi.

Skuter Listrik Dewasa Komuter Kutha Lan Kutha kanthi gaya anyar sing bisa dilipat lan adol panas bisa didol lan disesuaikan saka Shenzhen Xiangyou Technology Co., LTD. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Desain lipat paling anyar taun 2020 ngemot unsur-unsur mode, kelas, mewah, mini, portebel lan maju. Minangka pabrik China, kita duwe gudang eropa lan stok eu kita mesthi kasedhiya. Kualitas dijamin lan regane murah banget. Kita nampa kemasan kanthi akeh. Sampeyan bisa tuku produk diskon kanthi rega murah. Off road Skuter Listrik Dewasa Komuter Kutha Lan Kutha kanthi sertifikasi CE lan UL sing digawe ing Tiongkok bisa disesuaikan karo OEM lan bisa ngeculake pengiriman langsung lan cepet saka gudang eu. Digawe dening asli anyar. Dadi awet, gampang dijaga gampang digawa lan duweni jaminan setaun. Sanajan produk paling laris amarga kuat lan cepet, sampeyan uga bisa tuku kanthi diskon. Kita gelem menehi petik supaya ngerti petik sampeyan.