Skuter Listrik Kid

Xiangyou minangka China sing misuwurbocah skuter listrikpabrikan lan Chinabocah skuter listrik suppliers. Our factory specializes in manufacturing of kick electric scooter, adult electric scooter, bocah skuter listrik. We have established long-term cooperation with customers from European and Asian markets. We are committed to providing quality products and professional services.


Kid Electric Scooter Nggunakake desain lan teknologi anyar, batere lithium internal nduweni kapasitas 22.2V 2AH, sing bisa nyedhiyakake umur batere khas 10km, sing cukup kanggo nyukupi sarat wektu nunggang bocah saben dina. Kanggo ngisi daya, dilengkapi adaptor daya standar, lan kompak banget, lan butuh 2 jam kanggo ngisi daya kanthi lengkap.


Kid Electric Scooter nggunakake desain sing bisa dilipat, cukup mbukak kunci peluncuran banjur langkah, lan skuter bisa dilipat kanthi gampang. Sawise dilipat, sampeyan bisa ndeleng manawa ukurane cilik banget, ditambah desain bobote mung 3,7kg, wong tuwa ora bakal krasa abot nalika nggawa, lan bisa langsung dilebokake ing bagasi mobil tanpa njupuk tlatah sing akeh.

Yen sampeyan pengin nggunakake langsung Mung njupuk, trep banget. Lan Kid Electric Scooter iki cocog banget kanggo digunakake ing taman.
View as  
 
Skuter Listrik Kid kanthi gaya anyar sing bisa dilipat lan adol panas bisa didol lan disesuaikan saka Shenzhen Xiangyou Technology Co., LTD. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Desain lipat paling anyar taun 2020 ngemot unsur-unsur mode, kelas, mewah, mini, portebel lan maju. Minangka pabrik China, kita duwe gudang eropa lan stok eu kita mesthi kasedhiya. Kualitas dijamin lan regane murah banget. Kita nampa kemasan kanthi akeh. Sampeyan bisa tuku produk diskon kanthi rega murah. Off road Skuter Listrik Kid kanthi sertifikasi CE lan UL sing digawe ing Tiongkok bisa disesuaikan karo OEM lan bisa ngeculake pengiriman langsung lan cepet saka gudang eu. Digawe dening asli anyar. Dadi awet, gampang dijaga gampang digawa lan duweni jaminan setaun. Sanajan produk paling laris amarga kuat lan cepet, sampeyan uga bisa tuku kanthi diskon. Kita gelem menehi petik supaya ngerti petik sampeyan.