Kick Electric Scooter

Xiangyou minangka China profesionalkick scooter listrikpabrikan lan Chinakick scooter listrikpemasok. Tim R&D kita duwe pengalaman 10 taun ing produk elektronik, lan kabeh dodolan duwe pengalaman ekspor luwih saka 10 taun.


Skuter listrik tendhangan nggunakake paket baterai 18650 lan desain lempitan, desain geometris minimalis, bingkai utama yaiku paduan aluminium kelas penerbangan, ireng lan putih kasedhiya ing pencocokan warna, lan kabel abang kasedhiya, sing cukup sportif lan modis. Sawise dilipat, bisa dilebokake ing bagasi mobil, utawa bisa digawa munggah lan mudhun kanthi tangan siji.


Scooter listrik skuter listrik dilengkapi ban pneumatik lan tapak anti-selip tahan, nyetak die-casting terpadu, sing kanthi efektif nglindhungi motor DC internal tanpa sikat.

Skuter listrik tendhangan uga nggunakake desain rem dual kanggo rodha ngarep lan mburi. Nalika akselerator diluncurake utawa tuas rem ditekan, roda ngarep nyadari pemulihan energi (sing bisa nyedhiyakake umur batere luwih dawa) lan efek rem bali motor, ditambah karo proteksi E-ABS. Sistem penguncian, roda mburi nggunakake struktur rem disk mekanik, lan kinerja rem luwih apik. Baterai lithium bertenaga tinggi LG50, dibangun ing sisih ngisor pedal, sing bisa nganti 30 kilometer.
View as  
 
Kick Electric Scooter kanthi gaya anyar sing bisa dilipat lan adol panas bisa didol lan disesuaikan saka Shenzhen Xiangyou Technology Co., LTD. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Desain lipat paling anyar taun 2020 ngemot unsur-unsur mode, kelas, mewah, mini, portebel lan maju. Minangka pabrik China, kita duwe gudang eropa lan stok eu kita mesthi kasedhiya. Kualitas dijamin lan regane murah banget. Kita nampa kemasan kanthi akeh. Sampeyan bisa tuku produk diskon kanthi rega murah. Off road Kick Electric Scooter kanthi sertifikasi CE lan UL sing digawe ing Tiongkok bisa disesuaikan karo OEM lan bisa ngeculake pengiriman langsung lan cepet saka gudang eu. Digawe dening asli anyar. Dadi awet, gampang dijaga gampang digawa lan duweni jaminan setaun. Sanajan produk paling laris amarga kuat lan cepet, sampeyan uga bisa tuku kanthi diskon. Kita gelem menehi petik supaya ngerti petik sampeyan.