Skuter Listrik 8 Inci

Minangka China profesionalSkuter Listrik 8 Incipabrikan lan ChinaSkuter Listrik 8 Incipabrik, Xiangyou minangka kekuatan sing kuwat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe. Utamane, kita kudu nggawe seri skuter listrik tendhangan, skuter listrik diwasa, skuter listrik bocah lan liya-liyane. Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah.


Skuter Listrik 8 Inci uses 8-inch pneumatic tires, built-in 36V\5.2Ah lithium battery, maximum endurance of 30km, maximum riding speed of 25km/h. 

At the same time, Skuter Listrik 8 Inci is designed to be detachable for users to replace the battery by themselves. After unscrewing the screw, the battery interface can be exposed for replacement. 

The smart folding Skuter Listrik 8 Inci solves the needs of short-distance transportation and improves traffic efficiency.

View as  
 
  • Scooter Listrik 8 Inch sing Luwes bisa nggunakake baterai lithium listrik 18650, sing nduweni konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi individu sing luwih gedhe, supaya pasokan energi stabil, akeh lan aman. Saham Skuter Listrik 8 Inch sing Luwes duwe desain kothak batere independen sing bisa dicopot anyar, sing bisa ngganti batere kanthi cepet kanthi telung langkah sederhana, saéngga bisa nambah umur layanan kendaraan kasebut.

  • Skuter Listrik 8 Inch sing bisa disetel nggunakake baterai lithium listrik 18650, sing nduweni konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi individu sing luwih gedhe, supaya pasokan energi stabil, akeh lan aman. Skuter Listrik 8 Inch sing Luwes duwe desain kothak batere independen sing bisa dicopot anyar, sing bisa ngganti batere kanthi cepet kanthi telung langkah sing gampang, saengga bisa nambah umur kendaraan.

  • Skuter Pangiriman Listrik nggunakake batere lithium listrik 18650, sing nduweni konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi individu sing luwih gedhe, supaya pasokan energi stabil, akeh lan aman. Elektronik Pangiriman Scooter duwe desain kothak batere independen sing bisa dicopot anyar, sing bisa ngganti batere kanthi cepet kanthi telung langkah sederhana, saengga bisa nambah umur layanan kendaraan kasebut.

  • Dual Motor 8 Inch Electric Scooter nggunakake baterai lithium listrik 18650, sing nduweni konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi individu sing luwih gedhe, supaya pasokan energi stabil, akeh lan aman. Dual Motor 8 Inch Electric Scooter nduwe desain kothak batere independen sing bisa dicopot anyar, sing bisa ngganti batere kanthi cepet kanthi telung langkah sederhana, saengga bisa nambah umur kendaraan.

  • 250W 8 Inch Tyre Electric Scooter nggunakake baterai lithium listrik 18650, sing nduweni konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi individu sing luwih gedhe, supaya pasokan energi stabil, akeh lan aman. 250W 8 Inch Tyre Electric Scooter nduwe desain kothak batere independen sing bisa dicopot anyar, sing bisa ngganti batere kanthi cepet kanthi telung langkah sederhana, saengga bisa nambah umur layanan kendaraan kasebut.

  • Skuter Listrik Wheel 8 Inch Dewasa nggunakake baterai lithium listrik 18650, sing nduweni konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi individu sing luwih gedhe, supaya pasokan energi stabil, akeh lan aman. Skuter Listrik Wheel 8 Inch Dewasa duwe desain kothak batere independen sing bisa dicopot anyar, sing bisa ngganti batere kanthi cepet kanthi telung langkah sederhana, saengga bisa nambah umur kendaraan.

Skuter Listrik 8 Inci kanthi gaya anyar sing bisa dilipat lan adol panas bisa didol lan disesuaikan saka Shenzhen Xiangyou Technology Co., LTD. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Desain lipat paling anyar taun 2020 ngemot unsur-unsur mode, kelas, mewah, mini, portebel lan maju. Minangka pabrik China, kita duwe gudang eropa lan stok eu kita mesthi kasedhiya. Kualitas dijamin lan regane murah banget. Kita nampa kemasan kanthi akeh. Sampeyan bisa tuku produk diskon kanthi rega murah. Off road Skuter Listrik 8 Inci kanthi sertifikasi CE lan UL sing digawe ing Tiongkok bisa disesuaikan karo OEM lan bisa ngeculake pengiriman langsung lan cepet saka gudang eu. Digawe dening asli anyar. Dadi awet, gampang dijaga gampang digawa lan duweni jaminan setaun. Sanajan produk paling laris amarga kuat lan cepet, sampeyan uga bisa tuku kanthi diskon. Kita gelem menehi petik supaya ngerti petik sampeyan.