8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik

8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik

Skuter Listrik Dewasa 8,5 Inch duwe desain lempitan portebel lan sistem rem ganda, lan umur batere nganti 30 kilometer. Skuter Listrik Dewasa 8,5 Inch Ringan lan gampang digawa, kanthi pigura sing bisa dilipat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik


1.Pambuka Produk


8.5 inch wheel 8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik with 30 kilometers long battery life, automobile-powered lithium battery, six intelligent protections.

Sumber daya dhuwur lan daya dhuwur, kinerja sing aman lan awet. Desain tiang baterai lithium kreatif, kinerja tahan banyu sing apik, nunggang aman ing cuaca udan, sasis dhuwur, gampang passability, ora gampang ngrusak batere lan nyebabake alangan, pedal bisa ndhukung ngumbah.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Batere:

Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bruto

Batere lithium 36V

8,5 "ban padhet

Motor hub 36V 350W

: 14,2 KG

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Flip, gulung, lan klem.

8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik can be folded in 3 simple steps

Cukup gulungake tuas lempitan menyang lempitan, lan lonceng skuter bakal dipasang ing selak rodha mburi. Desain lipat sing kompak lan aman cocog banget kanggo nyimpen skuter listrik ing omah, kantor utawa bagasi mobil.

1) E-rem ngarep, rem sikil mburi

2) 3 tingkat kacepetan (20KM / 30KM / 35KMï¼ ‰

3) Tombol lempitan, dhuwur sing bisa disetel

4) Tampilan LCD warna-warni kanggo nuduhake kacepetan scooter / jarak tempuh / kahanan

5) Fungsi app

 

4. Rincian Produk


8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik with LED display

 

8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik


5.Product Qualification of 8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik 


Vapaa-001 8.5 inch wheel 8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik , passed EMC/LVD/EN15194/EN14619/MSDS/UN38.3 certification.

 

 8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik

 

6.Deliver,Shipping And Serving of 8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik 


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung pengiriman langsung Eropa.

Garansi setaun

 

8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik

 

7. FAQ

 

P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe sing regane larang banget, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the 8,5 Inch Wheel Electric Skuter Listrik in carton box with thick foam board inside for protection.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Sajrone setaun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Pembayaran Lengkap kudu digawe sawise dikonfirmasi supaya pesanan Sample.

Kanggo pesanan Akeh, setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana dihubungi.



Panas Tags: Skuter Listrik Dewasa 8,5 Inch, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Asli, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Gudang Eu, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijaga, Jual Paling Anyar, Setahun Garansi, Klasik, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.