8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro8,5 Inch Skuter Listrik

8,5 Inch Skuter Listrik

Umure batere 88.5 Inch Tyre Electric Scooter yaiku 30km, lan 8.5 Inci Tyre Electric Scooter duwe sistem rem ganda sing bisa nggayuh lipat kanthi cepet sajrone 3 detik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

8,5 Inch Skuter Listrik


1.Pambuka Produk


8,5 Inch Skuter Listrik        

Batere: 36V 4-7.8Ah

Beban Maks: 100kg

Kacepetan maksimal: 15.5mph = 25km / jam

Max Gradablity: 25 °

Charger UL: 42V1.5A

Pengisian daya: 3-4 jam

Bobot net: 12KG

Bobot reged: 15KG

Range saben muatan: 15-35KM

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Batere:

Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bruto

36V 4-7.8Ah

8,5 "ban padhet

Motor hub 36V 250W

15KG

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Features of 8,5 Inch Skuter Listrik :

Umure batere dawa 30km

Nyorot lampu utama.

Sistem rem kaping pindho.

Lipat cepet ing 3 detik

 

4. Rincian Produk


8,5 Inch Skuter Listrik   

 

8,5 Inch Skuter Listrik8,5 Inch Skuter Listrik8,5 Inch Skuter Listrik

 

5.Product Qualification of 8,5 Inch Skuter Listrik


Vapaa-011 8,5 Inch Skuter Listrik

lulus sertifikasi EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3.

 

 8,5 Inch Skuter Listrik

 

6.Deliver,Shipping And Serving of 8,5 Inch Skuter Listrik


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung pengiriman langsung Eropa.

Garansi setaun


8,5 Inch Skuter Listrik 

 

7. FAQ

 

P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe sing regane larang banget, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the 8,5 Inch Skuter Listrik in carton box with thick foam board inside for protection.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Sajrone setaun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Pembayaran Lengkap kudu digawe sawise dikonfirmasi supaya pesanan Sample.

Kanggo pesanan Akeh, setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana dihubungi.





Panas Tags: Skuter Listrik Ban 8,5 Inch, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Baru, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Eu Gudang, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun , Klasik, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.