8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W
  • Air Pro8,5 Inci Skuter Listrik 250W

8,5 Inci Skuter Listrik 250W

Umur batere Scooter Electric 8.5 Inch 250W yaiku 30km, lan 8.5 Inch Electric Scooter 250W duwe sistem rem ganda sing bisa nggayuh lempitan kanthi cepet sajrone 3 detik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

8,5 Inci Skuter Listrik 250W


1.Pambuka Produk


8,5 Inci Skuter Listrik 250W        

Batere: 36V 4-7.8Ah

Beban Maks: 100kg

Kacepetan maksimal: 15.5mph = 25km / jam

Max Gradablity: 25 °

Charger UL: 42V1.5A

Pengisian daya: 3-4 jam

Bobot net: 12KG

Bobot reged: 15KG

Range saben muatan: 15-35KM

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)


Batere:

Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bruto

36V 4-7.8Ah

8,5 "ban padhet

Motor hub 36V 250W

15KG

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi


Features of 8,5 Inci Skuter Listrik 250W :

Umure batere dawa 30km

Nyorot lampu utama.

Sistem rem kaping pindho.

Lipat cepet ing 3 detik

 

4. Rincian Produk


8,5 Inci Skuter Listrik 250W   

 

8,5 Inci Skuter Listrik 250W8,5 Inci Skuter Listrik 250W8,5 Inci Skuter Listrik 250W

 

5.Product Qualification of 8,5 Inci Skuter Listrik 250W


Vapaa-011 8,5 Inci Skuter Listrik 250W

lulus sertifikasi EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3.

 

 8,5 Inci Skuter Listrik 250W

 

6.Deliver,Shipping And Serving of 8,5 Inci Skuter Listrik 250W


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung pengiriman langsung Eropa.

Garansi setaun


8,5 Inci Skuter Listrik 250W 

 

7. FAQ

 

P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe sing regane larang banget, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the 8,5 Inci Skuter Listrik 250W in carton box with thick foam board inside for protection.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Sajrone setaun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Pembayaran Lengkap kudu digawe sawise dikonfirmasi supaya pesanan Sample.

Kanggo pesanan Akeh, setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana dihubungi.





Panas Tags: 8.5 Inch Skuter Listrik 250W, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Baru, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Eu Gudang, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun , Klasik, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.