8,5 Inci Skuter Ban Padat

Xiangyou minangka China sing misuwur8,5 Inci Skuter Ban Padatpabrikan lan China8,5 Inci Skuter Ban Padatpanyedhiya Pabrik khusus kanggo nggawe skuter listrik tendhangan, skuter listrik diwasa, skuter listrik bocah. Kita wis nggawe kerjasama jangka panjang karo para pelanggan saka pasar Eropa lan Asia. Kita setya nyedhiyakake produk berkualitas lan layanan profesional.


8,5 Inci Skuter Ban Padat from Vapaa offers a high-quality and comfortable driving experience with maximum stability. The 8.5 tubeless air pressure tires guarantee a comfortable ride with little maintenance. The tires have an additional internal coating that prevents holes and tears. It can be used to cruise through the city.


Ing8,5 Inci Skuter Ban Padatsaka Vapaa gampang disimpen amarga sistem lempitan siji-push lan bisa diangkut menyang endi wae. Penyerap kejut ing rodha ngarep njamin kenyamanan nyopir kelas dhuwur lan rem elektronik njamin pengereman sing aman. Tampilan LED nuduhake kacepetan, sambungan Bluetooth, mode daya lan level batere. Batere internal 280.8Wh sing ana gandhengane karo motor 350W njamin kacepetan 35 km / jam, kanthi jarak nganti 25 km.

Kanggo nyedhiyakake keamanan sing dibutuhake,8,5 Inci Skuter Ban Padatduwe headlamp 1,0 watt sing padhang banget kanthi jarak nganti 6 meter. Lampu sorot abang nalika rem minangka tandha tandha sing bisa dingerteni kanggo pangguna dalan liyane. Amarga reresik medan 9cm, alangan bisa dilewati kanthi gampang. Rem cakram sing andal uga njamin jarak rem rem lan keamanan maksimum ing saben kahanan.
View as  
 
8,5 Inci Skuter Ban Padat kanthi gaya anyar sing bisa dilipat lan adol panas bisa didol lan disesuaikan saka Shenzhen Xiangyou Technology Co., LTD. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Desain lipat paling anyar taun 2020 ngemot unsur-unsur mode, kelas, mewah, mini, portebel lan maju. Minangka pabrik China, kita duwe gudang eropa lan stok eu kita mesthi kasedhiya. Kualitas dijamin lan regane murah banget. Kita nampa kemasan kanthi akeh. Sampeyan bisa tuku produk diskon kanthi rega murah. Off road 8,5 Inci Skuter Ban Padat kanthi sertifikasi CE lan UL sing digawe ing Tiongkok bisa disesuaikan karo OEM lan bisa ngeculake pengiriman langsung lan cepet saka gudang eu. Digawe dening asli anyar. Dadi awet, gampang dijaga gampang digawa lan duweni jaminan setaun. Sanajan produk paling laris amarga kuat lan cepet, sampeyan uga bisa tuku kanthi diskon. Kita gelem menehi petik supaya ngerti petik sampeyan.