8,5 Inch Skuter Listrik

Minangka China profesionalSkuter listrik 8,5 incipabrikan lan ChinaSkuter listrik 8,5 incipabrik, Xiangyou minangka kekuatan sing kuwat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe. Utamane, kita kudu nggawe seri skuter listrik tendhangan, skuter listrik diwasa, skuter listrik bocah lan liya-liyane. Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah.



Skuter Listrik 8,5 Inch dilengkapi ban anti-getaran tiup 8,5 inci, sistem rem ganda ing ngarep lan mburi, lan kecepatan 25km / jam.


Kajaba iku, dilengkapi lampu depan LED kanggo nambah keamanan nunggang wengi. 8,5 Inch Electric Scooter nggunakake awak paduan aluminium kelas penerbangan, lan bentuk umume resik lan rapi. Umure batere bisa nganti 30km, sing dadi pilihan sampeyan nalika komuter bisa mlaku.

8,5 Inch Electric Scooter bisa dilipat ing bagasi mobil, gampang digawa.
View as  
 
8,5 Inch Skuter Listrik kanthi gaya anyar sing bisa dilipat lan adol panas bisa didol lan disesuaikan saka Shenzhen Xiangyou Technology Co., LTD. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Desain lipat paling anyar taun 2020 ngemot unsur-unsur mode, kelas, mewah, mini, portebel lan maju. Minangka pabrik China, kita duwe gudang eropa lan stok eu kita mesthi kasedhiya. Kualitas dijamin lan regane murah banget. Kita nampa kemasan kanthi akeh. Sampeyan bisa tuku produk diskon kanthi rega murah. Off road 8,5 Inch Skuter Listrik kanthi sertifikasi CE lan UL sing digawe ing Tiongkok bisa disesuaikan karo OEM lan bisa ngeculake pengiriman langsung lan cepet saka gudang eu. Digawe dening asli anyar. Dadi awet, gampang dijaga gampang digawa lan duweni jaminan setaun. Sanajan produk paling laris amarga kuat lan cepet, sampeyan uga bisa tuku kanthi diskon. Kita gelem menehi petik supaya ngerti petik sampeyan.