25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik
  • Air Pro25Km / H 8 Inch Skuter Listrik

25Km / H 8 Inch Skuter Listrik

25Km / H 8 Inch Electric Scooter nggunakake baterai lithium listrik 18650, sing nduweni konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi individu sing luwih gedhe, supaya pasokan energi stabil, akeh lan aman. 25Km / H 8 Inch Electric Scooter nduwe desain kothak batere independen sing bisa dicopot anyar, sing bisa ngganti batere kanthi cepet kanthi telung langkah sederhana, saengga bisa nambah umur kendaraan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

25Km / H 8 Inch Skuter Listrik


1.Pambuka Produk


25Km / H 8 Inch Skuter Listrik     

Batere: 36V-5.2AH

Beban Maks: 100kg

Kacepetan maksimal: 15.5mph = 25km / jam

Max Gradablity: 25 °

Charger UL: 42V1.5A

Ngisi daya: 3-4 jam

Bobot net: 11.6KG

Bobot reged: 15,4KG

SIZE MAX:1060 * 425 * 1150mm

GANDA MAX: 1060 * 425 * 391mm

Range saben muatan: 15-35KM


2. Parameter Produk (Spesifikasi)



Batere:


Ukuran rodha:

Motor:

Bobot Bruto

36V-5.2AH

8 "ban padhet

Motor hub 36V 350W

15,4KG

  

3. Fitur Produk lan Aplikasi


25Km / H 8 Inch Skuter Listrik

Umure batere dawa 30km

Nggunakake batere lithium jinis listrik 18650,

Kanthi konsistensi keamanan sing luwih dhuwur lan kepadatan hemat energi sing luwih gedhe,

Mesthekake pasokan energi sing stabil, akeh lan aman.

Desain kothak batere independen anyar sing bisa dicopot,

Batere bisa diganti kanthi cepet kanthi telung langkah sederhana, kanggo nambah umur kendaraan.

 

4. Rincian Produk


25Km / H 8 Inch Skuter Listrik  


25Km / H 8 Inch Skuter Listrik25Km / H 8 Inch Skuter Listrik25Km / H 8 Inch Skuter Listrik


5.Product Qualification of 25Km / H 8 Inch Skuter Listrik


Vapaa-012 25Km / H 8 Inch Skuter Listrik

lulus sertifikasi EMC / LVD / EN15194 / EN14619 / MSDS / UN38.3 / CE / UL.


25Km / H 8 Inch Skuter Listrik25Km / H 8 Inch Skuter Listrik25Km / H 8 Inch Skuter Listrik


 25Km / H 8 Inch Skuter Listrik

 

6.Deliver,Shipping And Serving of 25Km / H 8 Inch Skuter Listrik


Kita duwe gudang ing Eropa lan ndhukung pengiriman langsung Eropa.

Garansi setaun


25Km / H 8 Inch Skuter Listrik 

 

7. FAQ

 

P1: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?

A1: Ya, kita bisa menehi conto kanggo mriksa kualitas. Nanging, ngelingi skuter listrik kita minangka barang gedhe sing regane larang banget, kita kudu njaluk pelanggan ngurus biaya pangiriman lan conto biaya.

P2: Suwene regane pengiriman?

A2: Biasane udakara 7-25 dina kerja. Lan wektu pangiriman nyata bakal gumantung karo jumlah pesanan.

P3: Kepiye babagan pengepakan?

A3: Generally, we pack the 25Km / H 8 Inch Skuter Listrik in carton box with thick foam board inside for protection.

P4: Suwene suwene babar pisan?

A4: Periode garansi produk setaun. Sajrone setaun, kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual gratis, istilah tartamtu nuduhake manual pangguna.

P5: Apa sampeyan nawakake layanan Khusus?

A5: Ya, warna, sawetara bagean khusus skuter lan uga logo bisa disesuaikan nalika jumlah pesanan sampeyan tekan MOQ.

P6: Kepiye babagan pembayaran?

A6: Pembayaran Lengkap kudu digawe sawise dikonfirmasi supaya pesanan Sample.

Kanggo pesanan Akeh, setoran 30% sadurunge produksi lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Pitakon liyane, wenehana dihubungi.





Panas Tags: 25Km / H 8 Inch Skuter Listrik, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Asli, OEM Disesuaikan, China, Buatan China , Eu Warehouse, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijupuk, Jual Paling Anyar, Siji Garansi Taun, Klasik, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.