Skuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger
  • Air ProSkuter Listrik 250W Kanthi Charger

Skuter Listrik 250W Kanthi Charger

Skuter Listrik Vapaa 250W Kanthi Charger Kanthi Ban Bantal 8,5 ", Nganti 25Km / jam, Desain Lipat-n-Carry Gampang, Skuter Listrik Dewasa 250W Dewasa Ringan Kanthi Charger.

Model:Vapaa-026

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Skuter Listrik 250W vapaa Kanthi Charger kanthi pangisi daya nggunakake pigura bending integrasi paduan aluminium kanthi kekuatan tinggi, sing nduweni kekuatan dhuwur lan tampilan bobot entheng. Iki ditempelake karo bingkai parkir sing didhelikake, sing apik gayane lan apik banget kanthi kaendahan sing harmoni. Tampilan digital LED sing dikhususake nyedhiyakake ilmu alam lan teknologi. Awak ireng, tanpa bekas, lan katon apik banget. Sejatine karo prilaku pribadi vapaa 250W Electric Scooter With Charger, sing ngidini sampeyan nemu macem-macem kaendahan.

Vapaa 250W Electric Scooter With Charger with charger nggunakake batre rate dhuwur, awet lan umure batere udakara 25km. Sistem manajemen baterai sing cerdas ngawasi status kerja ing saben sel batere lan nyetel macem-macem proteksi kayata proteksi muatan lan debit lan proteksi suhu sing kurang kanggo njamin keamanan batere, umur layanan. Ayo sampeyan terus tanpa wedi lan yakin manawa sampeyan bisa ndeleng pemandangan ing halte sabanjure!

Skuter Listrik 250W vapaa Kanthi Chargernganggo pangisi dayadilengkapi lampu LED padhang 1,5W kanggo nambah keamanan nunggang wengi. Numpak skuter Listrik 250W vapaa Kanthi Charger. Pamer gaya pribadi sing beda, pamer pesona sampeyan! Skuter Listrik 250W vapaa 250W Kanthi Charger bisa dilipat lan diluncurake kanthi siji tombol, lan bobote udakara 12,5kg. Sampeyan bisa gampang ditarik lan digawa nganggo tangan siji, supaya sampeyan bisa lelungan kanthi yakin. Vapaa lempitan 250W Skuter Listrik Kanthi Charger bisa dilebokake ing trunk mobil kanthi gampang, lan njupuk papan sing sithik. Ayo dadi wong sing lelungan ing bagasi mobil sampeyan lan ndherek sampeyan ngurmati musim sing owah.

Skuter Listrik 250W vapaa Kanthi Chargerwith charger adopts the front and rear double spring shock absorption system and the ergonomic curved pedal design, which makes the riding feel comfortable and can relieve riding fatigue. The large-diameter non-inflatable solid tires eliminate the trouble of maintenance. At the same time, the double braking of the electric brake and mechanical brake ensures that the braking distance is within 4 meters at a speed of 20km/h, making every ride safe.

Panas Tags: Skuter Listrik 250W Kanthi Charger, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Merek, Gaya Anyar, Penjualan Panas, 2020 Lipat, Pengiriman Drop, Asli Baru, OEM Disesuaikan, China, Buatan China, Eu Gudang, Pabrik China, Gudang Eropa, Eu Stock, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjutan, Awet, Gampang Dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun , Klasik, Apik, Portable, Gampang Digawa, Lipat, Sertifikasi UL, Cepet, Off Road, Mini, Kuat, Kacepetan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.