Skuter listrik 250W

Xiangyou minangka China profesionalSkuter listrik 250Wpabrikan lan ChinaSkuter listrik 250Wpemasok. Tim R&D duwe pengalaman 10 taun ing produk elektronik, lan kabeh dodolan duwe pengalaman ekspor luwih saka 10 taun


The vapaa Skuter listrik 250W uses high-rate batteries, which are long-lasting and have a full battery life of about 25km. The intelligent battery management system monitors the working status of each battery cell and sets multiple protections such as charge and discharge protection and low temperature protection to ensure battery safety ,Extended service life.


The vapaa Skuter listrik 250W is equipped with 1.5W high-brightness LED headlights to increase the safety of riding at night. The vapaa electric scooter can be folded and unfolded with one button, and its net weight is about 12.5kg. It can be easily pulled and carried with one hand, allowing you to travel with confidence. The folded vapaa electric scooter can be easily put into the trunk of the car, and takes up a small space. Let it be the resident traveler in the trunk of your car and accompany you to appreciate the changing seasons.

The vapaa Skuter listrik 250W adopts the front and rear double spring shock absorption system and the ergonomic curved pedal design, which makes the riding feel comfortable and can relieve riding fatigue. The large-diameter non-inflatable solid tires eliminate the trouble of maintenance. At the same time, the double braking of the electric brake and mechanical brake ensures that the braking distance is within 4 meters at a speed of 20km/h, making every ride safe.
View as  
 
 1 
Skuter listrik 250W kanthi gaya anyar sing bisa dilipat lan adol panas bisa didol lan disesuaikan saka Shenzhen Xiangyou Technology Co., LTD. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Desain lipat paling anyar taun 2020 ngemot unsur-unsur mode, kelas, mewah, mini, portebel lan maju. Minangka pabrik China, kita duwe gudang eropa lan stok eu kita mesthi kasedhiya. Kualitas dijamin lan regane murah banget. Kita nampa kemasan kanthi akeh. Sampeyan bisa tuku produk diskon kanthi rega murah. Off road Skuter listrik 250W kanthi sertifikasi CE lan UL sing digawe ing Tiongkok bisa disesuaikan karo OEM lan bisa ngeculake pengiriman langsung lan cepet saka gudang eu. Digawe dening asli anyar. Dadi awet, gampang dijaga gampang digawa lan duweni jaminan setaun. Sanajan produk paling laris amarga kuat lan cepet, sampeyan uga bisa tuku kanthi diskon. Kita gelem menehi petik supaya ngerti petik sampeyan.