Skuter Listrik 10 Inci

Xiangyou minangka China profesionalSkuter listrik 10 incipabrikan lan ChinaSkuter listrik 10 incipemasok. Tim R&D kita duwe pengalaman 10 taun ing produk elektronik, lan kabeh dodolan duwe pengalaman ekspor luwih saka 10 taun.


Skuter listrik 10 inci adopts a new design, dual-motor and dual-battery electric scooter, with folding function. The newly designed dual electronic disc brake system and through regenerative charging and E-ABS technology provide the best braking performance to achieve fast response and efficient braking. 


The braking distance can be shortened to 4 meters, making your riding safer. The Skuter listrik 10 inci supports a fast folding design in 3 seconds, which is stable and convenient. 

Skuter listrik 10 inci is equipped with a 350W 12.5Ah lithium battery, which is more suitable for work and travel.
View as  
 
Skuter Listrik 10 Inci kanthi gaya anyar sing bisa dilipat lan adol panas bisa didol lan disesuaikan saka Shenzhen Xiangyou Technology Co., LTD. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrik lan pemasok ing China. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Desain lipat paling anyar taun 2020 ngemot unsur-unsur mode, kelas, mewah, mini, portebel lan maju. Minangka pabrik China, kita duwe gudang eropa lan stok eu kita mesthi kasedhiya. Kualitas dijamin lan regane murah banget. Kita nampa kemasan kanthi akeh. Sampeyan bisa tuku produk diskon kanthi rega murah. Off road Skuter Listrik 10 Inci kanthi sertifikasi CE lan UL sing digawe ing Tiongkok bisa disesuaikan karo OEM lan bisa ngeculake pengiriman langsung lan cepet saka gudang eu. Digawe dening asli anyar. Dadi awet, gampang dijaga gampang digawa lan duweni jaminan setaun. Sanajan produk paling laris amarga kuat lan cepet, sampeyan uga bisa tuku kanthi diskon. Kita gelem menehi petik supaya ngerti petik sampeyan.