• Merry Christmas
  • Kick Electric Scooter
  • Skuter listrik diwasa
  • Skuter Listrik Anak sing Luwes
  • Skuter listrik bocah
  • Merry Christmas
  • Kick Electric Scooter
  • Skuter listrik diwasa
  • Skuter Listrik Anak sing Luwes
  • Skuter listrik bocah

Napa PILIH KAMI?

Produsen profesional skuter listrik OEM / ODM Kick / listrik diwasaskuter/ Nak listrikskuter/ Lipat listrikskuter.

Kekuwatan

Kita duwe luwih saka 80 karyawan lan jembaré 5.000 meter persegi.

Pengalaman

Tim R&D duwe pengalaman 10 taun ing produk elektronik, lan kabeh dodolan duwe pengalaman ekspor luwih saka 10 taun.

Produk

Produk kita, kalebuNak electric skuter, areselaras karo standar EEC / CE / UL / Rohs.

Layanan

Kita setya nyedhiyakake produk berkualitas lan layanan profesional.

  • Babagan kita

Shenzhen Xiangyou Technology Co., Ltd. sing minangka salah sawijining pabrik ing China yaiku skuter listrik OEM / ODM / skateboard listrik / sepeda listrik / motor listrik. Kita bisa ngatur skuter Kick Electric, skuter listrik diwasa, Skuter listrik Kid lan sapanunggalane . Tim R&D duwe pengalaman 10 taun ing produk elektronik, lan kabeh dodolan duwe pengalaman ekspor luwih saka 10 taun. Kita duwe luwih saka 80 karyawan lan jembaré 5.000 meter persegi. Produk kami tundhuk karo standar EEC / CE / UL / Rohs. Kita wis nggawe kerjasama jangka panjang karo para pelanggan saka pasar Eropa lan Asia. Kita setya nyedhiyakake produk berkualitas lan layanan profesional.